THE WEDDING EDITION

Nog maar 1 plekje beschikbaar!

Ben jij bruidsfoto- of videograaf? Wil jij je graag richten op het aantrekken van meer destination weddings? Of meer internationale klanten? The Business Retreat organiseert samen met Trouwen in Frankrijk: The Wedding Edition. Een vierdaagse retreat waarin je gaat werken aan je business en je destination wedding portfolio als foto- of videograaf kunt uitbreiden.

Van 25 tot 28 april verblijven we op een traditionele locatie in de Provence. Hier ga je samen met een groepje andere vrouwelijke foto- en videografen genieten van masterclasses, shoots op een van de mooiste locaties in de Provence en inspirerende gesprekken met jouw mede-deelnemers.

Wij snappen dat je deze unieke ervaring natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is er vanuit ons een professionele fotografe/videografe tijdens de retreat aanwezig. Zij gaat ervoor zorgen dat jij voldoende content hebt om aan je doelgroep te laten zien op social media of je website. En om natuurlijk om zelf terug te kunnen kijken op deze unieke ervaring.

 

DE COACHES
Jessica van Duren

Jessica is gespecialiseerd in bruidsfotografie. 10 jaar geleden is ze begonnen met haar eerste onderneming: Jessica Fotografie. Inmiddels is ze een ervaren Fine Art fotografe en het winnen van een Bruidsfoto Award was voor haar een bijzonder moment waar ze erg trots op is. Ze vindt het keer op keer een cadeautje om mensen blij te maken met tastbare herinneringen. Het bijzondere moment vereeuwigen in beeld wat de emotie overbrengt. Elke reportage is speciaal, heeft een verhaal en is uniek. Alle mooie mensen die ik leer kennen zijn uniek. En alle bijzondere momenten die ik mee mag maken geven mij enorm veel energie.

Daarnaast is Jessica ook gespecialiseerd mindset en business coach. Ze helpt ondernemers om hun focus binnen hun onderneming terug te vinden. Jessica is een coach die niet enkel op inhoudelijk en praktisch niveau ondersteunt en begeleidt, maar ook op mentaal vlak met je mee zal denken en je motiveert. Ze helpt mensen om hun patronen te herkennen, deze te doorbreken en zo het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Met haar positieve energie, enthousiasme, aanstekelijke energie en haar warme persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Haar missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen, dit is namelijk waar ze gelukkig van wordt.

Lisanne Kamp

Lisanne is eigenaresse van Your Weddingplanner en Trouwen in Frankrijk. Dol op romantische en elegenate fine-art bruiloften.

Het organiseren van haar eerste bruiloft in 2012 herinnert ze zich nog als de dag van gisteren. Keer op keer zorgen dat alles soepel verloopt en het bruidspaar de beste ervaring geven die ze zich konden wensen! Na een aantal jaar bij in dienst te zijn geweest als weddingplanner heeft Lisanne in 2017 de stap genomen om Your Weddingplanner op te richten. Een enorme vrijheid, waarin ze zoveel mogelijk bruidsparen in Nederland de mooiste dag van hun leven wilt bezorgen.

Daarnaast is Lisanne in 2018 met een nieuw avontuur gestart: Trouwen in Frankrijk. Ze was op zoek naar een uitdaging buiten Nederland en heeft besloten om zichzelf te gaan specialiseren in Frankrijk. Haar voorliefde voor Frankrijk is afkomstig van de vakanties met haar familie die ze vroeger heeft gemaakt. Prachtige kastelen, kleurrijke lavendelvelden, Mediterraans klimaat, de geur van vers gebakken baquettes en heerlijke lokale wijnen. Met Trouwen in Frankrijk specialiseert Lisanne zichzelf in het organiseren en ontwerpen van bruiloften in Frankrijk.

Lisette Lubbers

Al van kleins af aan geïnteresseerd in fotografie. Als klein meisje vond ze het geweldig om te kijken naar foto’s, vooral oude foto’s. Deze vertelden namelijk een verhaal. En dit is wat ze nu ook doet: verhalen overbrengen door waardevolle herinneringen te creëren waar lang van genoten kan worden. Lisette heeft een lichte en luxe fotografiestijl. Ze weet hoe ze haar klanten aan moet trekken en deze moet behouden. Werken met mensen en haar klant tevreden houden is voor haar dan ook de belangrijkste factor van haar werk.

Lisette ken je van haar foto’s in Linda, De Telegraaf, ouders van Nu en waarschijnlijk heb je haar foto’s wel eens op televisie of bij menig BN’er voorbij zien komen. Ze fotografeert namelijk regelmatig bekende Nederlanders en ook hun weddings.

Na vaak de vraag gehad te hebben of Lisette een workshop wilt geven zal ze tijdens The Wedding Edition voor de eerste keer in haar carrière als fotografe, haar kennis met anderen delen. Ze vertelt jou graag hoe ze is gekomen waar ze nu staat en hoe ze die luxe destination weddings binnenhaalt. Want als er iemand weet wat er voor nodig is om deze binnen te halen, is het Lisette wel.

THE WEDDING EDITION

25 APRIL – 28 APRIL

PROVENCE, FRANKRIJK

LOCATIE

We verblijven op een typische Franse locatie: Mas des Amis. Een huis gelegen tussen de wijngaarden en olijfvelden, met uiteraard ook een prachtig uitzicht hiervan. Geniet hier na de shoots en masterclasses van deze prachtige locatie. Of jij dit op een van de drie terrassen met uitzicht over de wijnvelden of bij het zwembad met krekels op de achtergrond wilt doen is geheel aan jou. Belangrijk is dat je alles even kunt laten bezinken en geheel kunt ontspannen.

 

SHOOTLOCATIE

We gaan geweldige destination styled shoots vastleggen, het thema van de shoots zal zijn luxury and elegant. Dit zal zijn een prachtige engagement shoot in de Provence, een wedding shoot een een mooie classy boudoir shoot. Jessica zal je alles vertellen om nog beter te worden in het poseren van het bruidspaar en het vinden van het mooiste licht. Tijdens de boudoir ga je naast de mooie foto’s maken voor je portfolio ook leren om een vrouwelijk model op haar mooist te laten poseren en het licht binnen zo goed mogelijke te gebruiken. De boudoir- en weddingshoot zullen plaatsvinden bij Chateau de Torreau. Een Frans kasteel gelegen in het hart van de Provence. De shoots zullen plaatsvinden in het kasteel zelf, op de mooiste plekjes in de tuin en in de omgeving van het kasteel. Want ook hier bevind je je middenin de wijnvelden.

De laatste dag zal er een masterclass/shoot zijn voor het stylen en vastleggen van flatlays en details. Dit omdat destination wedding vaak de duurdere bruiloften zijn, en deze bruidsparen veel waarde hechten aan mooie beelden van hun luxe details. Dit alles is natuurlijk helemaal in de Fine Art fotografie stijl en deze Fine Art beelden zullen gaan bijdragen aan het aantrekken van jouw ideale destination wedding.

We hebben 10 plekken beschikbaar voor foto & videografen, schrijf je daarom snel in om verzekerd te zijn van een plekje!

P.S. voor de snelle beslissers is er het VIP ticket. Boek jij voor 11 maart, dan krijg je er een gratis portretshoot van Jessica tijdens de retreat en een gratis websiteanalyse van Lisanne bij.

PROGRAMMA THE WEDDING EDITION

De locaties bieden veel mogelijkheden. Maar naast de heerlijke Franse zon, lekker eten en drinken en een goed bed draait het wel om de groei van jouw bedrijf en portfolio. Wat je in het programma van The Wedding Edition kunt verwachten:

 • Aankomst 25 april. Start programma om 16.00;
 • Dag 2,3 en 4 is er een geweldig programma met masterclasses over onderwerpen als: branding, ondernemers mindset, website/seo en sales;
 • Engagement, wedding, boudoir en flatlay shoots met de thema’s luxury en elegant;
 • 1-op-1 coaching met Jessica. Individuele coaching waar dieper ingegaan wordt op de vragen die jij hebt op het gebied van fotografie en business;
 • Vrije tijd na de shoots en masterclasses om je beelden te bekijken/editen, nieuwe ideeën uit te werken of in gesprek te gaan met andere deelnemers.
 • De retreat eindigd op 28 april rond check out tijd.
DIT LEVERT THE WEDDING EDITION JOU OP:
 • Een duidelijk plan van aanpak hoe jij die destination wedding gaat binnenhalen;
 • Frisse blik op je onderneming door gesprekken met de coaches en andere ondernemers;
 • Een prachtig gevulde portfolio
 • Nieuwe kennis door het bijwonen van masterclasses;
 • Tools om patronen te doorbreken die jou belemmeren
 • Mooie vriendschappen en connecties met mede ondernemers. Een netwerk.
 • Vier dagen uit je dagelijkse routine en terugkomen met een dosis kennis, positieve energie en motivatie;
 • Professionele foto’s die te gebruiken zijn op jouw website of social media kanalen;
 • Vier dagen verblijven op een warme bestemming in de Provence met mooi uitzicht zodat jij kunt ontspannen en nadenken over welke richting jij op wilt;
 • The full package om te groeien als persoon en met je business. Dit in combinatie met een fijne balans en goede mindset.
 • Een onvergetelijke ervaring voor jou als fotograaf / videograaf