Ben jij vrouwelijk ondernemer? Zit jouw hoofd zo vol met nieuwe ideeën, maar heb je geen tijd om deze uit te werken? Kun jij wel een weekje in de zon gebruiken zonder een week  uit je onderneming te stappen? Ga dan met ons mee op business retreat. Van 27 tot 31 oktober reizen wij samen met een kleine groep ambitieuze vrouwen af naar het prachtige Puglia in Italië!  De locatie, surprise coaches en invulling van de masterclasses gaan wij heel snel bekend maken, houdt onze website en social media kanalen daarom goed in de gaten. Wil jij zeker weten dat je niks mist? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief, zodat jij als eerste alles over The Puglia Edition te weten komt.

Een retreat waarbij je gaat werken aan je business, de tijd krijgt om je nieuwe ideeën/doelen uit te werken tot een concreet en haalbaar plan van aanpak zodat je deze ook daadwerkelijk behaald en nieuwe vriendschappen sluit met like-minded vrouwen.  Je doet nieuwe kennis op door het bijwonen van masterclasses, in gesprek te gaan met andere deelnemers en een 1-op-1 coaching sessie met Jessica waar jij terecht kunt met al jouw individuele vragen.

Waarom deelnemen?
 • Al jouw ideeën uitgewerkt tot een concreet plan onder de juiste begeleiding;
 • Frisse blik op je onderneming doordat je deze met een ‘helikopterview’ bekijkt, in gesprek te gaan met andere coaches en ondernemers en een 1-op-1 coachingssessie waar jij met al jouw vragen terecht kunt;
 • Nieuwe connecties en vriendschappen met like-minded vrouwen die je na de retreat kunt benaderen om mee te sparren;
 • Tijdens de retreat heb je meer rust in je hoofd waardoor je je echt kunt focussen op je onderneming en de omgeving om je heen;
 • Professionele foto’s gemaakt van jou die te gebruiken zijn op jouw website of social media kanalen;
 • Een buddy die jij na de retreat kunt benaderen om te vieren dat jij jouw doelen hebt behaalt en jouw onderneming ziet groeien of juist wanneer er obstakels op jouw pad terecht zijn gekomen waardoor je even niet verder komt met de groei van je onderneming;
 • Leven waarin jij je niet meer laat leiden door je omgeving, je maakt keuzes omdat jij je hier goed bij voelt en bepaald zelf welke richting je opgaat met je onderneming, een echte ‘bring it on’ mentaliteit.
 • The full-package om te groeien als onderneming en persoon.

De locatie, surprise coach en tickets zullen heel snel online komen. Heb jij nog andere vragen over The Puglia Edition of vraag je je af of zo’n business retreat wat voor jou is? Laten we even samen bellen! Jessica zal dan al jouw vragen persoonlijk beantwoorden.

PROGRAMMA

Kreta biedt vele mogelijkheden. Je kunt relaxen in de zon, een duik nemen in het zwembad, de omgeving verkennen of even je hoofd leegmaken in de gym. Natuurlijk hebben we ook een programma opgesteld hoe jij en jouw business het maximale uit de retreat kunt halen. Deze bestaat uit verschillende masterclasses, mastermind sessies met andere ondernemers en 1-op-1 coaching met Jessica van Duren. Hieronder hebben we een voorbeeld dag uitgewerkt hoe de opbouw van een dag bij de retreat er ongeveer uit zal zien. 

Voorbeelddag retreat:

 • 08.00 uur: Yoga
 • 09.30 uur: Ontbijt
 • 10.30 uur: Masterclass: Het aantrekken van jouw ideale klant
 • 13.00 uur: Lunch
 • 14.00 uur: Masterclass: Het creëren van de juiste balans 
 • 16.00 uur: Vrije tijd of mogelijkheid tot 1-op-1 coachingsessie
 • 19.00 uur: Diner
Coach: Jessica van Duren

 

Jessica is de founder van The Business Retreat. Coach, spreker, fotograaf, al zo’n tien jaar ondernemer en toe omschrijven in 1 woord: goud. Van het vastleggen van herrineringen met een gouden rand tot het leiden van een business met aan het roer de beste – gouden – versie van jezelf.

Een ervaren mindset en business coach. Ze helpt ondernemers om hun focus binnen hun onderneming terug te vinden. Jessica is een coach die niet enkel op inhoudelijk en praktisch niveau ondersteunt en begeleidt, maar ook op mentaal vlak met je mee zal denken en je motiveert. Ze helpt mensen om hun patronen te herkennen, deze te doorbreken en zo het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Met haar positieve mindset, enthousiasme, aanstekelijke energie en haar warme persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Een vrouw die met vallen en opstaan zelf heeft geleerd om een succesvolle business op een fijne manier te combineren met het moederschap. Haar missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen, dit is namelijk waar ze gelukkig van wordt.

Wil jij als allereerste de kans krijgen om jouw ticket te boeken en gebruik maken van een hele fijne early-bird korting? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier dat je interesse hebt in The Puglia Edition. We zullen je dan toegang geven tot onze pre-inschrijving die 3 juni van start gaat!

Dus wil jij jouw onderneming een boost geven en de juiste balans aanbrengen? Dan heb je de volgende dingen nodig:

 • Kennis en tools hoe jij je ideale klant aantrekt;
 • Masterclasses over sales en de customer journey van jouw ideale klant;
 • Duidelijk plan hoe jij alles gaat aanpakken;
 • Connecties met like-minded vrouwen aan wie jij jouw ideeën kunt voorleggen;
 • Meer online zichtbaarheid, zodat jouw ideale klant jou weet te vinden.

Gun jezelf daarom deze unieke ervaring met The Business Retreat! Vier dagen lang nieuwe kennis opdoen, sparren met like-minded vrouwen en even tot rust komen op de mooiste plekjes. En natuurlijk terugkomen met een duidelijk plan, zodat jij direct aan de slag kunt met het behalen van die groei in 2020!

VEELGESTELDE VRAGEN

The Puglia Edition is voor alle ambitieuze vrouwelijke ondernemers die op persoonlijk en zakelijk vlak willen groeien. Voor ondernemers die net dat stapje extra willen maken om ervoor te zorgen dat ze hun doelen wél behalen. Of je nu al jaren je eigen business hebt of pas net begonnen bent maakt niet uit. Op welk punt je ook staat, deze retreat is voor iedereen waardevol. Ook als je bijna tegen die burn-out aan zit, deze retreat is dan juist iets wat jou enorm zal helpen. Alle dames die mee gaan hebben namelijk dezelfde passie: Ondernemen

Deelnemen aan The Puglia Edition kan door een ticket te kopen. Op dit moment zijn er nog geen tickets beschikbaar voor deze editie. Wel kun je alvast een ticket reserveren door ons contactformulier in te vullen.

 

Voor de tickets van The Puglia Edition werken we met een aanbetaling van 700 euro. Wanneer je deze hebt voltooid ontvang je van ons een bevestigingsmail. Dit betekent dat je aanbetaling succesvol bij ons is binnengekomen en je verzekerd bent van een plekje tijdens The Puglia Edition. Na 4 weken ontvang je van ons een mailtje met daarin het factuur voor het resterende bedrag.

 • Georganiseerde masterclasses op het gebied van mindset, branding, strategie en branding;
 •  Eén op één coaching sessie met Jessica van Duren en de surprise coach;
 • Overnachtingen in de villa;
 • Ontbijt op alle dagen;
 • Lunch op de masterclass dagen (op 1 dag heb je een vrije dag);
 • Diner op de eerste, tweede en laatste dag;
 • Transport van de luchthaven naar de locatie van de retreat;
 • Transport naar de groepsevenementen vanaf de retreat locatie.

Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van je vlucht. Zodra jij jouw ticket voor The Island Edition hebt bemachtigd zullen we je een aantal vluchten toesturen die het beste bij jouw wensen aansluiten. Voor vertrek zullen we nog vragen of jij jouw vluchtgegevens toe wilt sturen, zodat wij kunnen regelen dat er op het vliegveld vervoer voor je klaarstaat.

Wanneer jij vliegt met de aangeraden vlucht zal er bij aankomst een transfer op je staan te wachten die jou, samen met de andere deelnemers naar de locatie van de retreat zal brengen.

 

Op het moment dat jij ervoor kiest om met een andere vlucht te vliegen, die op een ander tijdstip aankomt op de luchthaven van Malaga ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een transfer en de bijkomende kosten.

Ja, een business retreat wordt gezien als zakelijke reis en kun je bij de belastingdienst opgeven als zakelijke kosten.