THE FOUNDER

The Business Retreat is opgericht door Jessica, al zo’n 10 jaar ondernemer, spreker, coach en fotograaf. Jessica is te omschrijven in één woord: goud. Het vastleggen van herinneringen met een gouden rand, tot het leiden van een business met aan het roer de beste – gouden versie van jezelf.

Met haar positiviteit, openheid, enthousiasme en warme karakter weet Jessica mensen te inspireren. Een vrouw die met vallen en opstaan zelf heeft geleerd om een succesvolle business op een fijne manier te combineren met het moederschap. Geluk vinden in alle hectiek van het leven, de controle terug krijgen en te groeien, zowel met je business als mentaal. Jessica daagt je uit om out of the box te denken en te dromen.

Ga jij voor goud? Want dat behaal je door de juiste focus op jouw onderneming te combineren samen met de juiste balans. Deze balans komt niet aanwaaien, Jessica weet dat, ze heeft het zelf ervaren. Al op jonge leeftijd had ze een succesvolle danscarrière met behalve dansoptredens ook verschillende fotoshoots en zelfs een eigen danceact. Stilzitten kon ze toen al niet. Na de geboorte van haar dochter ging ze verder als sportinstructrice en was ze verantwoordelijk voor het opleiden van andere sportinstructeurs. Daar is haar interesse voor het coachen van anderen ontstaan. Toen ze eenmaal bezig was met het coachen is ze zich gaan verdiepen in het mensenlijk brein.

Inmiddels is Jessica gespecialiseerd business en mindset coach, en is ze druk bezig met het afronden van haar opleiding tot mental coach. Daarnaast organiseert ze regelmatig masterclasses en business retreats, biedt ze één op één coaching sessies aan waarin ze met andere ondernemers op zoek gaan naar hun belemmeringen en hoe ze deze op kunnen lossen. Dit is namelijk waar ze gelukkig van wordt.

Haar ervaring als coach brengt ze samen met haar levenservaring als vrouw, moeder en ondernemer. De hoge pieken en diepe dalen. Haar rijke mensenkennis die ze heeft opgebouwd tijdens de vele momenten waarin ze als fotograaf pure emotie vastlegt, gecombineerd met haar ervaring op het gebied van sport en voeding maken haar tot een ervaringsdeskundige coach.

Jessica ondersteund je niet alleen op inhoudelijk en praktisch niveau, maar ondersteunt en begeleidt ook op mentaal vlak. Ze helpt ondernemers bij het herkennen van hun patronen, deze te doorbreken en zo het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Ga niet alleen voor goud, maar gun jezelf ook goud. Investeren in jezelf is namelijk altijd de moeite waard. Het verrijkt je op persoonlijk vlak, brengt je verder en laat jou en je business groeien.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer? Wil jij jouw business naar een hoger level brengen? Gun jezelf dan deze unieke ervaring met The Business Retreat. Een cadeautje voor jou, die hardwerkende vrouw die net dat stapje extra wilt maken om te groeien. Schrijf je in voor een van de edities met The Business Retreat. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.