FAQ

Voor wie is een business retreat?

The Business Retreat is voor vrouwelijke ondernemers die op persoonlijk en zakelijk vlak willen groeien. Voor ondernemers die net dat stapje extra willen maken om ervoor te zorgen dat ze hun doelen wél behalen. Of je nu al jaren je eigen business hebt of pas net begonnen bent maakt niet uit. Op welk punt je ook staat, deze retreat is voor iedereen waardevol. Ook als je bijna tegen die burn-out aan zit, deze retreat is dan juist iets wat jou enorm zal helpen. Alle dames die mee gaan hebben namelijk dezelfde passie: Ondernemen.

Waarom een business retreat?

Omdat alle goede ideeën altijd op vakantie ontstaan en omdat je dan even uit je omgeving bent. Je krijgt de kans om even los te raken van de dagelijkse sleur en volledig uit te zoomen om AAN je onderneming te werken in plaats van IN.

 

Door de waardevolle masterclasses en mastermind-sessies die worden aangeboden doe je veel nieuwe kennis op. Deze kennis kun je vervolgens weer toepassen in je bedrijf om de groei te behalen waar je naar streeft. Een retreat is ook een mooie kans om jouw netwerk te vergroten. Daarnaast wordt je intensief begeleid door twee professionele coaches op het gebied van mindset en business, deze coaches kunnen jou natuurlijk flink verder helpen omdat we enkele dagen samen zijn.

 

Een ding is zeker…..Je zult geïnspireerd raken door de omgeving, andere ondernemers en coaches, je gaat naar huis met positieve energie, de juiste focus en een duidelijk plan hoe jij de doelen gaat bereiken.

Wat levert een retreat mij op?

 

–        Een dosis positieve energie, heldere doelen en veel inspiratie om te groeien met je onderneming;

–        Concreet plan hoe jij jouw doelen gaat behalen;

–        Frisse blik op je onderneming en veel nieuwe ideeën;

–        Groei op persoonlijk en zakelijk vlak;

–        Nieuwe kennis door het bijwonen van masterclasses en mastermind sessies;

–        Professionele foto’s die te gebruiken zijn op jouw website of social media kanalen;

–        Mooie vriendschappen en connecties met mede ondernemers;

–        Bewustwording van belemmerende overtuigingen;

–        Tools om patronen te doorbreken;

–        Een weekje even niets “moeten” en volledig tot rust komen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn doelen behaal na de retreat?

 

Omdat je tijdens de Retreat een aantal dagen intensief aan de slag bent gegaan met het opstellen en uitwerken van jouw doelen en hier vervolgens een realistisch plan voor hebt opgesteld. De kans is vele malen groter dat jij jouw doelen behaald, dan wanneer je maar blijft werken en de stappen naar je doelen niet concreet maakt.

 

Ook wordt er tijdens de Retreat gewerkt met de “Buddy-techniek”. Dit betekent dat jij tijdens de Retreat gekoppeld wordt aan een van de andere deelnemers. Samen wisselen jullie doelen uit en na +/- drie maanden is er een contactmoment om te kijken waar jullie met je doelen staan. Daarnaast biedt Jessica na de retreat de mogelijkheid voor één op één of groep coaching aan in Nederland.

Hoe kan ik deelnemen aan een retreat?

 

Je kunt deelnemen aan een Retreat door naar de editiepagina te gaan. Kies hier vervolgens de editie waar je aan wilt deelnemen. Op deze pagina kun je kiezen uit een 2 tickets: Regular of VIP. Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen één van de twee tickets, klik je op de knop ‘Bestellen’. Je vult je gegevens in en vervolgens word je doorgestuurd naar de betalingspagina. Wanneer je ook deze succesvol hebt ingevuld ontvang je in je mailbox een bericht met daarin een bevestigingsmail. Dit betekent dat de betaling succesvol bij ons is binnengekomen en je verzekerd bent van een plek bij de desbetreffende editie van The Business Retreat.

Wat zit er inbegrepen bij een retreat?

 

–        Transport van de luchthaven naar de locatie van de retreat

–        Transport naar de groepsevenementen vanaf de retreat locatie

–        Georganiseerde masterclasses op het gebied van mindset, branding, strategie en branding.

–        Eén op één coaching sessie

–        Overnachtingen in de villa

–        Ontbijt op alle dagen

–        Lunch op de masterclass dagen (op 1 dag heb je een vrije dag)

–        Diner op de eerste, tweede en laatste dag.

Wat zit er niet inbegrepen bij een retreat?

 

–        Reiskosten van en naar de bestemming;

–        Activiteiten buiten het programma om;

–        Transport buiten het programma om;

–        Eten en drinken buiten het georganiseerde programma om of extra kosten voor eten en drinken.

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN INSPIRERENDE ERVARING IN HET BUITENLAND?