THE PUGLIA EDITION

The Puglia Edition is voor jou, die ambitieuze vrouwelijke ondernemer. In oktober reist The Business Retreat samen met een kleine groep vrouwelijke ondernemers af naar het prachtige Puglia in Italië. De datum, locatie en suprise coach gaan we heel snel bekend maken. Tijdens de retreat gaan we aan de slag met masterclasses op het gebied van branding, het aantrekken van jouw ideale klant en het creëren van de juiste balans. Daarnaast zullen er mastermind sessies plaatsvinden en is er ruimte voor 1-op-1 coaching met Jessica en de surprise coach. Wil jij meer weten? Klik dan op de button hieronder!Wil jij alvast meer weten over deze editie? Klik dan op de button hieronder.

THE MARBELLA EDITION

The Marbella Edition is voor bruids foto- en videografen die meer destination weddings aan willen trekken. In oktober reist The Business Retreat samen met een kleine groep fotografen af naar het prachtige Marbella in Spanje. De datum, locatie en suprise coach gaan we heel snel bekend maken. Wil jij alvast meer weten over deze editie? Klik dan op de button hieronder.

THE ISLAND EDITION

Een retreat georganiseerd speciaal voor jou, die ambitieuze vrouwelijke ondernemer. Van 12 tot 17 mei reist The Business Retreat samen met een kleine groep vrouwelijke ondernemers, Mabel Duchossoy en Jessica van Duren af naar Kontomari, Kreta. Tijdens de retreat gaan we aan de slag met masterclasses op het gebied van branding, het aantrekken van jouw ideale klant en het creëren van de juiste balans. Daarnaast zullen er mastermind sessies plaatsvinden en is er ruimte voor 1-op-1 coaching met Janne Schuijn of Jessica van Duren. Wil jij meer weten? Klik dan op de button hieronder!

THE WEDDING EDITION

Een retreat georganiseerd speciaal voor destination wedding bruidsfoto- en videografen. Van 25 tot 28 april reist The Business Retreat samen met een kleine groep vrouwelijke ondernemers, Trouwen in Frankrijk en Lisette Lubbers af naar de Provence. Eenmaal aangekomen worden zij vergezeld door Coco Kliks van Travellur. Tijdens de retreat gaan we aan de slag met shoots: engagement, wedding, boudoir en flatlay. Verder worden er masterclasses gegeven, mastermind sessies gehouden en is er ruimte voor 1-op-1 coaching. Wil jij meer weten? Klik dan op de button hieronder!