Met deze 15 tips haal jij het maximale uit de komende drie weken thuiswerken!

Thuiswerken. De komende drie weken ontkomen we er niet aan. Voor de een is het een enorme kans, de ander schiet in de paniek. Want ondertussen loopt je bedrijf - in alle paniek - gewoon door. Om het beste uit de komende drie weken te halen deel ik daarom graag 15 tips met je hoe jij in deze weken grote stappen kunt zetten.

Moeder vs. ondernemer

Het leven van een moeder en tegelijkertijd ook een succesvolle ondernemer is niet niks. Het hooghouden van alle ballen is niet niks. Iets wat ik de afgelopen tien jaar met alle ups en downs heb mogen ervaren. Daarom wil ik jou, die moeder en ondernemer helpen om het allemaal iets makkelijker te maken. In deze blog deel ik vier manieren hoe jij meer rust kunt aanbrengen en tijd kunt hebben met je kids.

Aanbrengen balans

Een lange to-do list die je maar niet afkrijgt en 100 andere dingen die ook nog op je liggen te wachten. We moeten tegenwoordig zoveel. Niet alleen van onszelf, maar ook van anderen om ons heen. Maar hoe fijn zou het zijn als we allemaal iets meer rust hebben? Tijd hebben om de dingen te doen die ons het gelukkigst maken? Minder stress en meer tijd om gelukkig te zijn. We delen 7 makkelijke gewoontes die jij toe kunt passen om meer balans te krijgen.

Dit was The Wedding Edition

25 tot 28 april, de eerste echte business retreat van The Business Retreat. Een retreat georganiseerd speciaal voor bruidsfotografen die hun portfolio willen uitbreiden met destination weddings. Hoe deze retreat eruit zag? Dat lees je in deze blog!

Ontdek wie jouw ideale klant is in 5 stappen

Om een bedrijf succesvol te maken, zal er een vaste doelgroep bepaalt moeten worden. Het moet helder zijn wie jouw ideale klant is, waar je ze kunt vinden, hoe je ze benaderd en waarom juist deze doelgroep jouw ideale klant is. Want werken met ideale klanten zorgt ervoor dat jij plezier hebt in je werk en het eigenlijk niet meer voelt al werk. Maar hoe trek je deze nu aan?

Jouw online zichtbaarheid vergroten? Deze 7 tips gaan jou hierbij helpen!

De online wereld van tegenwoordig niet niks. Op het moment dat wij deze blog schrijven worden er wereldwijd dagelijks 95 miljoen foto’s geüpload op Instagram, zijn er 60 biljoen actieve bedrijfspagina’s op Facebook en wordt er meer dan 1 miljoen uur aan video geüpload op YouTube. Toch is het belangrijk om online zichtbaar te zijn, veel van jouw klanten vinden je namelijk online. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij meer online zichtbaarheid creëert?

5 stappen om een keuze te maken

Als ondernemers zitten we vaak vol met plannen en ideeën. Maar welk plan of idee komt hier nu echt uit voort? Welk plan of idee wil je nu echt uitwerken? Welke gaat jou dichter bij de onderneming die je al zolang wilt brengen? Het is vaak moeilijk om een keuze te maken tussen al deze ideeën. Je weet dat alles tegelijk doen geen optie is. Daarom ga je met vier ideeën tegelijk aan de slag, maar eigenlijk komt alles net niet af.

Hoe gevoelens jouw motivatie beïnvloeden

Vind jij het lastig om op eigen kracht en energie met iets te beginnen? Of om juist iets af te maken? Stel je wel doelen, maar behaal je deze niet? Dan is het handig om te weten hoe jij jezelf kunt motiveren. In deze blog behandelen we vier manieren die jou gaan helpen om je doelen te behalen. Laat die motivatie maar komen!

7 tips hoe jij jezelf kunt motiveren

Als ondernemer is het handig om te weten hoe jij jezelf kunt motiveren om de dingen te doen die je moet of wilt doen. Toch is dit niet altijd even makkelijk. Vaak werken we vanuit huis, waardoor de verleiding om onder een dekentje op de bank te kruipen met een goede Netflix serie te bingewatchen soms wel heel groot is.

Hoe zorg je voor een sterke branding?

Heb jij een sterke branding met je onderneming? Sluit het aan bij het beeld wat je met je business naar buiten wilt brengen?Laat je die ambitieuze vrouw achter die succesvolle onderneming voldoende zien? Binnen de ondernemerswereld is het hebben van een sterke branding steeds belangrijker geworden. Maar wat is branding en waarom is het zo belangrijk?

Hoe creëer ik meer vrijheid als ondernemer?

Succes bereiken door hard te werken en veel uren te maken. Dit is wat veel ondernemers aangeven wanneer ik ze spreek. Als ik ze dan op een ander moment tegenkom en ik vraag hoe het met ze gaat krijg ik negen van de tien keer het antwoord: “Lekker druk, hard aan het werk.” De dagen zijn te kort waardoor ze er steeds maar een stapje harder gaan werken.

Wat is een business retreat?

Waarschijnlijk kennen we allemaal de retreat, waarbij je tot rust komt, je focus terugvindt en gaat werken aan je mindset onder het genot van heerlijke yogasessies en healthy food. Maar wat is een business retreat? Een business retreat is eigenlijk hetzelfde, alleen zoals de naam al aangeeft, voor je business. Een aantal dagen reis je af naar een (in ons geval zonnige!) bestemming om met volle focus aan je onderneming te werken.