ABOUT THE BUSINESS RETREAT

De retreat waarbij je aan de slag gaat met yoga, mindset en healthy food is inmiddels een bekend begrip, maar wat is een business retreat nu precies? Bij een business retreat, ga je zoals de naam al zegt, aan de slag met je business. Even weg uit je dagelijkse routine, uitzoomen op je vertrouwde situatie en een aantal dagen intensief aan de slag met je business.

The Business Retreat staat voor het moment dat je even niets ‘moet’,  alles op een rijtje kunt zetten en je tijd voor jezelf kunt nemen. Hierdoor ontstaat er rust in je hoofd, waardoor er focus binnen je business ontstaat.

Want als ambitieuze ondernemende vrouw moet je tegenwoordig hard werken om alle ballen hoog te houden. Doordat je zo druk bezig bent met alles om je heen, mis je de juiste mensen om je heen om je ideeën te pitchen, struggles mee te delen, of gewoon even mee te sparren. Hierdoor zie je door de bomen het bos niet meer en stel je jezelf regelmatig de volgende vragen:

 • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?
 • Welke richting wil ik op met mijn bedrijf?
 • Wat is eigenlijk mijn doel?
 • Ik heb zoveel ideeën maar waar begin ik?
 • Heb ik weer meer rust als ik weer voor een baas ga werken?

Herken jij jezelf in deze vragen? Wil jij jouw onderneming naar een hoger level brengen? Wil (en durf) jij te kijken naar de oorzaken die jou belemmeren? Ben jij bereid om te investeren in de groei van je onderneming? Gun jezelf dan een ervaring met The Business Retreat. Een cadeautje voor jou, die hardwerkende ambitieuze vrouw die net dat stapje extra wilt maken om de onderneming neer te zetten waar ze altijd al van heeft gedroomd.

Samen met een klein groepje ambitieuze vrouwelijke ondernemers en twee gespecialiseerde coaches reis je af naar een prachtige en zonnige bestemming. Eenmaal aangekomen op locatie, ga je een aantal dagen intensief aan de slag met je business. Er worden verschillende masterclasses gegeven op het gebied van branding, mindset, strategie en marketing. Daarnaast is er tijd voor mastermind sessies, momenten waarop je samenkomt met de andere deelnemers om te sparren over de ideeën die jullie hebben, obstakels waar je tegenaanloopt of een nieuw concept waar je mee bezig bent. Op deze momenten ben je omringd door de juiste mensen, die je in je vertrouwde situatie juist zo mist. Naast de masterclasses en mastermind sessies, wordt er ook gewerkt met 1-op-1 coaching sessies, hier ga je individueel in gesprek met één van de coaches die jou gaat helpen om meer rust in je hoofd te creëren.

Door de nieuwe kennis die je op zal doen tijdens de masterclasses, masterminds en 1-op-1 coaching sessies, zal jouw droom, jouw doel, jouw ‘why’ weer duidelijk worden. Doordat je omringd bent door like-minded vrouwen, zul je nieuwe vriendschappen/connecties opdoen.

Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vrije tijd en ontspanning. Tijdens de retreat ga je genieten van rustgevende yogasessies in de zon, inspirerende masterclasses op het prachtige terras of jij kunt jouw nieuwe plannen uitwerken op een ligbed aan het zwembad.

Een leuke extra: tijdens de retreat is er altijd een professionele fotograaf aanwezig die ervoor gaat zorgen dat jij zowel tijdens als na de retreat voldoende beeldmateriaal hebt om te delen op de website van je onderneming of jouw social media kanalen. Zo kun jij je écht volledig focussen op jezelf en de groei van je onderneming, zonder dat je de hele tijd bezig bent met je telefoon en het vastleggen van de prachtige omgeving en unieke ervaring.

Tijdens een retreat met The Business Retreat staat een flinke dosis positieve energie, enthousiasme, warmte en inspiratie centraal. Een business retreat bevat alle elementen die jij nodig hebt om te groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Je komt terug met een frisse blik, de juiste balans en een gericht plan van aanpak. Bij thuiskomst kun je hier vol met creativiteit en motivatie mee aan de slag.

Bij The Business Retreat werken we met de buddy-techniek. Op deze manier bereid je niet alleen je netwerk uit, maar heb je ook een extra stok achter de deur om door te zetten en jouw doelen te behalen, die onderneming van je dromen wél neer te zetten.

Kortom, the full-package om te groeien met jouw business en als persoon.

Nog even op een rijtje, wat levert een reis met The Business Retreat jou op?

 • Een concreet plan van aanpak, waar je bij thuiskomst direct mee aan de slag kunt;
 • Bewustwording van zaken die jou en de groei van jouw onderneming belemmeringen;
 • Manieren om deze belemmeringen direct aan te pakken en te voorkomen;
 • Nieuwe kennis door de masterclasses, masterminds en 1-op-1 coachingsessies;
 • Nieuwe connecties en vriendschappen met ambitieuze vrouwelijke ondernemers;
 • Heerlijke yogasessies in de ochtenden met een prachtig uitzicht;
 • De beste ideeën, deze ontstaan tot slot meestal op vakantie;
 • Deze ideeën direct uitgewerkt met ondersteuning van de juiste begeleiding;
 • Frisse blik op je onderneming doordat je in gesprek gaat met andere ondernemers;
 • Een buddy waar je na de retreat mee kunt vieren dat jij jouw doelen hebt behaald of je onderneming ziet groeien of juist wanneer er obstakels op je pad terecht zijn gekomen die de groei van jouw onderneming belemmeren.
 • Focus op je onderneming en rust in je hoofd doordat je een aantal dagen aan je onderneming hebt gewerkt in plaats van in;
 • Professioneel beeldmateriaal dat jij kunt gebruiken op je website of social media kanalen.