Ben jij bruids foto- of videograaf? Wil jij graag meer destination weddings aantrekken? meer internationale klanten? Van 18 tot 21 oktober reizen wij samen met een kleine groep fotografen af naar het prachtige Marbella, Spanje!  Shootlocaties en tickets zullen heel snel online komen. Houdt daarom onze website en social media goed in de gaten. 

Een retreat waarbij je gaat werken aan je business en het uitbreiden van je portfolio door een engagement, wedding, boudoir en flatlay shoot. Je doet nieuwe kennis op door het bijwonen van masterclasses, in gesprek te gaan met andere deelnemers en een 1-op-1 coaching sessie met Jessica waar jij terecht kunt met al jouw individuele vragen.

Wij snappen dat je deze unieke ervaring als bruidsfotograaf natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is er vanuit ons een professionele fotografe/videografe tijdens de retreat aanwezig. Zij gaat ervoor zorgen dat jij voldoende content hebt om aan je doelgroep te laten zien op social media of je website en om natuurlijk zelf op terug te kijken.

Waarom deelnemen?
 • Een uitbreiding van jouw portfolio als destination wedding foto- of videograaf;
 • Plan van aanpak die ervoor gaat zorgen dat jij die destination wedding binnen gaat halen;
 • Nieuwe kennis door masterclasses bij te wonen;
 • Frisse blik op je onderneming en nieuwe inzichten door in gesprek te gaan met de andere deelnemers en de 1-op-1 coaching met Jessica;
 • Mooie vriendschappen en connecties met like-minded vrouwen, een uitbreiding van je netwerk;
 • Verblijven op een prachtige locatie in Marbella met rustgevend uitzicht zodat jij helemaal kunt ontspannen en na kunt denken over de groei van je onderneming;
 • Professionele foto’s gemaakt van jou tijdens de retreat die je mag gebruiken op je website of social media kanalen.
 • Full-package om te groeien met je business en als persoon. Een onvergetelijke ervaring in jouw carriere.
Locatie

Tijdens The Marbella Edition verblijven we in Casa la Concha. Een rustig gelegen boetiekhotel wat uitzicht heeft op zowel de zee als de bergen. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er een zoutwater zwembad aanwezig in de tuin wat omringd is door heerlijke ligbedden en hangmatten, aan ontspannen plekjes dus geen gebrek. Verder heeft de tuin nog een aantal hele mooie en verstopte plekjes te bieden.

Houdt er tijdens de retreat rekening mee dat je een kamer zult delen met een van de andere deelnemers. Wil jij liever een eigen kamer? Dat is mogelijk in overleg tegen een meerprijs. 

De shootlocaties houden wij nog even geheim maar zullen heel snel op onze website te vinden zijn! Alvast een kleine hint: een van de locaties is op een boot, hoe gaaf?!

PROGRAMMA

Marbella biedt vele mogelijkheden. Je kunt relaxen in de zon, een duik nemen in het zwembad, de omgeving verkennen of even je hoofd leegmaken in de gym. Natuurlijk hebben we ook een programma opgesteld hoe jij het maximale uit deze business retreat kunt halen. Deze bestaat uit verschillende masterclasses, shoots op de meest mooie plekjes, mastermind sessies met andere ondernemers en 1-op-1 coaching met Jessica van Duren. Hieronder hebben we een voorbeeld dag uitgewerkt hoe de opbouw van een dag bij de retreat er ongeveer uit zal zien. 

Voorbeelddag retreat:

 • 06.30 uur: Yoga
 • 07.30 uur: Ontbijt
 • 08.15 uur: Masterclass 1: Hoe trek jij jouw ideale klant aan?
 • 10.30 uur: Shoot 1
 • 13.00 uur: Lunch 
 • 14.00 uur: Vrije tijd of mogelijkheid tot 1-op-1 coachingsessie
 • 16.00 uur: Shoot 2
 • 19.00 uur: Diner
COACH : JESSICA VAN DUREN

Jessica is gespecialiseerd in bruidsfotografie. 10 jaar geleden is ze begonnen met haar eerste onderneming: Jessica Photography. Inmiddels is ze een ervaren Fine Art fotografe en het winnen van een Bruidsfoto Award was voor haar een bijzonder moment waar ze erg trots op is. Ze vindt het keer op keer een cadeautje om mensen blij te maken met tastbare herinneringen. Het bijzondere moment vereeuwigen in beeld wat de emotie overbrengt. Elke reportage is speciaal, heeft een verhaal en is uniek. “Alle mooie mensen die ik leer kennen zijn uniek. En alle bijzondere momenten die ik mee mag maken geven mij enorm veel energie. ”

Daarnaast is Jessica ook mindset en business coach. Ze helpt ondernemers om hun focus binnen hun onderneming terug te vinden. Jessica is een coach die niet enkel op inhoudelijk en praktisch niveau ondersteunt en begeleidt, maar ook op mentaal vlak met je mee zal denken en je motiveert. Ze helpt mensen om hun patronen te herkennen, deze te doorbreken en zo het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Met haar positieve mindset, enthousiasme, aanstekelijke energie en haar warme persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Haar missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen, dit is namelijk waar ze gelukkig van wordt.

De locatie, shootlocatie en tickets zullen heel snel online komen. Heb jij nog andere vragen over The Marbella Edition, vraag je je af of zo’n business retreat wat voor jou is of dat het bij jouw bedrijf past? Laten we even samen bellen! Jessica zal dan al jouw vragen persoonlijk beantwoorden.

VEELGESTELDE VRAGEN

The Marbella Edition is voor alle ambitieuze foto- en videografen die meer destination weddings aan willen shooten. Voor de fotografen die net dat stapje extra willen maken om ervoor te zorgen dat ze deze klanten binnenhalen. Of je nu al jaren je eigen business hebt of pas net begonnen bent maakt niet uit. Op welk punt je ook staat, deze retreat is voor alle foto- en videografen waardevol.

Deelnemen aan The Marbella Edition kan door een ticket te kopen. Op dit moment zijn er nog geen tickets beschikbaar voor deze editie. Wel kun je alvast een ticket reserveren door ons contactformulier in te vullen.

Voor de tickets van The Marbella Edition werken we met een aanbetaling van 700 euro. Wanneer je deze hebt voltooid ontvang je van ons een bevestigingsmail. Dit betekent dat je aanbetaling succesvol bij ons is binnengekomen en je verzekerd bent van een plekje tijdens The Marbella Edition. Na 4 weken ontvang je van ons een mailtje met daarin het factuur voor het resterende bedrag.

Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van je vlucht. Zodra jij jouw ticket voor The Island Edition hebt bemachtigd zullen we je een aantal vluchten toesturen die het beste bij jouw wensen aansluiten. Voor vertrek zullen we nog vragen of jij jouw vluchtgegevens toe wilt sturen, zodat wij kunnen regelen dat er op het vliegveld vervoer voor je klaarstaat.

Ja, wanneer jij aankomt op vliegveld zorgen wij dat er vervoer voor je klaarstaat die je naar de locatie van de retreat zal brengen.

Ja, een business retreat wordt gezien als zakelijke reis en kun je bij de belastingdienst opgeven als zakelijke kosten.