Ben jij bruidsfoto- of videograaf en wil je graag meer destination weddings aantrekken? Meer internationale klanten? Meer bruiloften van een hoger segment aantrekken? Ga dan samen met The Business Retreat mee op reis. Van 18 tot 21 oktober reizen we met een kleine groep van maximaal 12 fotografen af naar Marbella, Spanje.

We gaan natuurlijk aan de slag met shoots, engagement, wedding, boudoir en flatlay. Maar ook nemen we je mee in de achterkant van dit segment bruiloften doormiddel van masterclasses. Want hoe trek je nu deze bruiloften aan? Wat zijn nu de echte must-have-beelden? En wie is nu jouw ideale klant? Daarnaast is er natuurlijk genoeg vrije tijd om te kletsen met alle andere deelnemers, te genieten van de prachtige bestemming en alvast je beelden te editen.

Waarom deelnemen?
 • Een uitbreiding van jouw portfolio als destination wedding foto- of videograaf;
 • Plan van aanpak die ervoor gaat zorgen dat jij die destination wedding binnen gaat halen;
 • Nieuwe kennis door masterclasses bij te wonen;
 • Frisse blik op je onderneming en nieuwe inzichten door in gesprek te gaan met de andere deelnemers en de 1-op-1 coaching met Jessica;
 • Mooie vriendschappen en connecties met like-minded vrouwen, een uitbreiding van je netwerk;
 • Verblijven op een prachtige locatie in Marbella met rustgevend uitzicht zodat jij helemaal kunt ontspannen en na kunt denken over de groei van je onderneming;
 • Professionele foto’s gemaakt van jou tijdens de retreat die je mag gebruiken op je website of social media kanalen.;
 • Slechts twee retreats voor fotografen per jaar, waarvan Marbella in 2019 de laatste zal zijn;
 • Full-package om te groeien met je business en als persoon. Een onvergetelijke ervaring in jouw carriere.
Locatie

Tijdens The Marbella Edition verblijven we in Casa la Concha. Een rustig gelegen boetiekhotel wat uitzicht heeft op zowel de zee als de bergen. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er een zoutwater zwembad aanwezig in de tuin wat omringd is door heerlijke ligbedden en hangmatten, aan ontspannen plekjes dus geen gebrek. Verder heeft de tuin nog een aantal hele mooie en verstopte plekjes te bieden.

Houdt er tijdens de retreat rekening mee dat je een kamer zult delen met een van de andere deelnemers. Wil jij liever een eigen kamer? Dat is mogelijk in overleg tegen een meerprijs. 

De shootlocaties houden wij nog even geheim maar zullen heel snel op onze website te vinden zijn! Alvast een kleine hint: een van de locaties is op een boot, hoe gaaf?!

PROGRAMMA

Marbella biedt vele mogelijkheden. Je kunt relaxen in de zon, een duik nemen in het zwembad, de omgeving verkennen of even je hoofd leegmaken in de gym. Natuurlijk hebben we ook een programma opgesteld hoe jij het maximale uit deze business retreat kunt halen. Deze bestaat uit verschillende masterclasses, shoots op de meest mooie plekjes, mastermind sessies met andere ondernemers en 1-op-1 coaching met Jessica van Duren. Hieronder hebben we een voorbeeld dag uitgewerkt hoe de opbouw van een dag bij de retreat er ongeveer uit zal zien. 

Voorbeelddag retreat:

 • 07.30 uur: Yoga
 • 08.30 uur: Ontbijt
 • 09.15 uur: Masterclass 1: Hoe trek jij jouw ideale klant aan?
 • 13.00 uur: Lunch 
 • 14.00 uur: Vrije tijd of mogelijkheid tot 1-op-1 coachingsessie
 • 16.00 uur: Shoot
 • 19.00 uur: Diner
COACH : JESSICA VAN DUREN

Jessica is gespecialiseerd in bruidsfotografie. 10 jaar geleden is ze begonnen met haar eerste onderneming: Jessica Photography. Inmiddels is ze een ervaren Fine Art fotografe en het winnen van een Bruidsfoto Award was voor haar een bijzonder moment waar ze erg trots op is. Ze vindt het keer op keer een cadeautje om mensen blij te maken met tastbare herinneringen. Het bijzondere moment vereeuwigen in beeld wat de emotie overbrengt. Elke reportage is speciaal, heeft een verhaal en is uniek. “Alle mooie mensen die ik leer kennen zijn uniek. En alle bijzondere momenten die ik mee mag maken geven mij enorm veel energie. ”

Daarnaast is Jessica ook mindset en business coach. Ze helpt ondernemers om hun focus binnen hun onderneming terug te vinden. Jessica is een coach die niet enkel op inhoudelijk en praktisch niveau ondersteunt en begeleidt, maar ook op mentaal vlak met je mee zal denken en je motiveert. Ze helpt mensen om hun patronen te herkennen, deze te doorbreken en zo het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Met haar positieve mindset, enthousiasme, aanstekelijke energie en haar warme persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Haar missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen, dit is namelijk waar ze gelukkig van wordt.

INVESTERING

De investering voor The Marbella Edition van The Business Retreat bedraagt 2.300,00 euro, maar tot 17 juni hebben wij een hele leuke early bird korting voor je. De ticketprijs is namelijk verlaagd tot 2.100,00 euro.

Bij The Business Retreat werken met een aanbetaling van 697 euro, deze betaal je bij het bestellen van je ticket voor The Marbella Edition. Zodra deze aanbetaling succesvol bij ons is binnengekomen zullen we je een e-mail ter bevestiging sturen.

*Deze retreat gaat door bij zes of meer inschrijvingen.

Dus wil jij in 2020 de mooiste (misschien wel buitenlandse?!) bruiloften shooten? Dan heb je de volgende dingen nodig:

 • Uitgebreid portfolio met hoger segment (en buitenlandse) beelden;
 • Kennis en tools hoe jij je ideale klant aantrekt;
 • Masterclasses over sales en de customer journey van jouw ideale klant;
 • Duidelijk plan hoe jij alles gaat aanpakken;
 • Meer online zichtbaarheid, zodat jouw ideale klant jou weet te vinden en ze je kunnen boeken!

Gun jezelf daarom deze unieke ervaring met The Business Retreat! Vier dagen lang shooten, nieuwe kennis opdoen, sparren met like-minded vrouwen en even tot rust komen op de mooiste plekjes. En natuurlijk terugkomen met een duidelijk plan, zodat jij direct aan de slag kunt met het binnenhalen van jouw eerste bruiloften van 2020. 

VEELGESTELDE VRAGEN

The Marbella Edition is voor alle ambitieuze foto- en videografen die meer destination weddings aan willen shooten. Voor de fotografen die net dat stapje extra willen maken om ervoor te zorgen dat ze deze klanten binnenhalen. Of je nu al jaren je eigen business hebt of pas net begonnen bent maakt niet uit. Op welk punt je ook staat, deze retreat is voor alle foto- en videografen waardevol.

Deelnemen aan The Marbella Edition kan door een ticket te kopen.

Voor de tickets van The Marbella Edition werken we met een aanbetaling van 700 euro. Wanneer je deze hebt voltooid ontvang je van ons een bevestigingsmail. Dit betekent dat je aanbetaling succesvol bij ons is binnengekomen en je verzekerd bent van een plekje tijdens The Marbella Edition. Na 4 weken ontvang je van ons een mailtje met daarin het factuur voor het resterende bedrag.

Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van je vlucht. Zodra jij jouw ticket voor The Island Edition hebt bemachtigd zullen we je een aantal vluchten toesturen die het beste bij jouw wensen aansluiten. Voor vertrek zullen we nog vragen of jij jouw vluchtgegevens toe wilt sturen, zodat wij kunnen regelen dat er op het vliegveld vervoer voor je klaarstaat.

Wanneer jij vliegt met de aangeraden vlucht zal er bij aankomst een transfer op je staan te wachten die jou, samen met de andere deelnemers naar de locatie van de retreat zal brengen.

Op het moment dat jij ervoor kiest om met een andere vlucht te vliegen, die op een ander tijdstip aankomt op de luchthaven van Malaga ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een transfer en de bijkomende kosten.

Ja, een business retreat wordt gezien als zakelijke reis en kun je bij de belastingdienst opgeven als zakelijke kosten.